Resultats del Navegacompuguis i la gran gimcana

Aquest dissabte dia 17 vam començar a escalfar motors per la Festa Major amb dues activitats noves: el Navegacompuguis i La gran gimcana.
Dos actes que esperem que es consolidin any rere any com a peces claus de La Rierada.
Al navegacompuguis hi van presentar 6 andròmines, les quals van haver de fer un recorregut de poc més de 50m amb tota la tripulació a bord. El jurat va valorar els següents aspectes: navegabilitat, flotabilitat, visibilitat del sector al qual pertanyia l’andròmina, originalitat de l’embarcació i sistema de propulsió, amb una puntuació de l’1 al 6. Cadauna de les andròmines va obtenir la màxima puntuació, almenys, amb un dels aspectes comentats.
El còmput més alt de punts però, el va guanyar l’andròmina que duia per nom: El tanque, a només un punt de la segona més ben valorada: El sabater. Ambdues del sector pescador/contrabandista.
És per això que el sector blau va esdevenir el guanyador de la jornada, seguit dels pagesos en segona posició i els mestres d’aixa per últim.

La gran gimcana va transcorre pels carrers del poble amb tres grans proves principals: L’estirada de corda, en territori Aixa, El robatori de cues, en territori Pescador contrabandista i el Llançament de patata en territori pagès.

En l’estirada de corda els guanyadors van ser els mestres d’aixa, seguits dels pagesos i els pescadors contrabandistes; en el robatori de cues els pescadors van agafar la iniciativa en una victòria disputada amb els mestres d’aixa, que van quedar en segona posició, seguits dels pagesos/es.
La darrera prova; el llançament de patata va guanyar-lo la gent pagesa, mentre que els mestres d’aixa van ocupar altre cop la segona posició i els pescadors contrabandistes la darrera.
Així doncs, els Mestres d’aixa van proclamar-se guanyadors d’aquesta gimcana amb 11 punts, la gent pagesa va obtenir 9 punts i els i les pescadores contrabandistes un total de 7 punts.

Moltes gràcies a tots/es per participar!

Album de fotos >>