La Rierada arriba amb més força per Festa Major

 

El govern de Vilassar de Mar dóna suport a la proposta de La Rierada fent créixer, encara més, la festa dels 3 sectors. Així doncs, La Rierada es començarà a viure a partir del 17 de juny amb activitats com “El Navegacompuguis”, “La Gran Gimncana” i un sopar amb concert a la Plaça de l’Ajuntament.

 

La Rierada continua fent-se gran dins la Festa Major de Vilassar de Mar. Aquest any vol fer un pas endavant, després de veure la bona rebuda que ha tingut entre els veïns i les veïnes.

 

Per tot això, aquest 2017, l’ambient de La Rierada es començarà a viure amb dues grans activitats que estan fora del programa de la Festa Major: El Navegacompuguis i la Gran Gimcana, previstes pel dissabte 17 de juny. D’aquesta manera es vol acabar de donar sentit a la idea original de La Rierada. A més, al vespre, se celebrarà un concert amb un sopar a la Plaça de l’Ajuntament.

 

Precisament aquest dia es donarà el tret de sortida a la decoració dels carrers, places i balcons. Una competició que cada vegada va agafant més força i que serà puntuada per part del jurat popular el cap de setmana de Festa Major.

 

Aquesta proposta ha rebut el suport del govern de Vilassar de Mar, que aquest dimecres s’ha reunit amb els membres de La Rierada. D’aquesta manera es vol motivar, encara més, als veïns i a les veïnes a participar en la festa dels 3 sectors.

 

Què són El Navegacompuguis i La Gran Gimcana?

 

  • EL NAVEGACOMPUGUIS: La Rierada t’anima a construir la teva pròpia andròmina i a “navegar com puguis”. El Navegacompuguis és un acte que pretén generar sinèrgies i complicitats dins el marc de La Rierada, amb un dels elements característics del nostre poble com a teló de fons: el mar. Es tracta d’una travessa d’andròmines flotants. (Consulta aqui el reglament).
  • A la platja de palomares, dissabte 17 a partir de les 11h.

 

 

  • LA GRAN GIMCANA: La Rierada proposa una gran gimcana per a grans i petits de gran recorregut per a tot el poble, on es podrà gaudir en equip i PER SECTORS de diferents proves que ajudaran a la puntuació final de La Rierada d’aquest any. Una activitat lúdica i col·lectiva on la sana rivalitat entre els sectors podrà agafar el seu punt àlgid.
  • Sortida: Pl.Picasso, Dissabte 17 a les 17h.

 

Properament La Rierada començarà a informar sobre tots els actes que estan previstos per la Festa Major de Vilassar de Mar, que tindrà lloc entre el 22 i el 26 de juny del 2017.

 

Els inicis de La Rierada

La Rierada és un projecte que neix fa dos anys amb la unió dels joves de la Festa’l Burro i l’Assemblea de Festes Reivindicatives. La idea principal va ser la d’implicar a tots els vilassarencs i les vilassarenques a construir una festa més viva i més participativa, pensada per a totes les edats.

 

La idea de La Rierada gira al voltant de tres sectors (podeu veure el mapa: http://www.larierada.cat/sectors-ne…), que es converteixen en tres equips vestits de diferents colors: el blau (Pescadors Contrabandistes), el taronja (Mestres d’Aixa) i el verd (Gent Pagesa).

 

Aquesta ambientació està inspirada en els oficis antics de Vilassar de Mar com a fil conductor. Així doncs, s’ha aconseguit que amb La Rierada es visqui una germanor i una implicació del veïnat organitzat, visible en la decoració dels carrers i en la gran participació en les activitats.

 

Vilassar de Mar, 25 de maig del 2017.
La Rierada i l’Ajuntament.

Deixa un comentari