Edició 2018

A continuació passem a desglossar les puntuacions que han portat al sector taronja a ser el guanyador d’aquesta edició.

Un any més La Rierada ha arribat a la seva fi. Ha estat una festa plena d’activitats i concerts de la que hem gaudit totes plegades. Esperem que hagueu viscut amb tanta intensitat com ho hem fet nosaltres. Com cada any, l’últim dia de Festa Major al vespre vam veure els focs artificials expectants i aquesta vegada el petard final ha estat de color taronja! I és que per segon any consecutiu, els guanyadors de La Rierada han estat els Mestres d’aixa.

Les activitats puntuables d’aquest any han estat el Navega Com Puguis i la Gimcana. L’embarcació guanyadora era pescadora (5 punts) i la segona era aixa (3 punts). Per altra banda, en la tercera posició hi va quedar una embarcació amb participants tan taronges com blaus, és per això que sumen mig punt més cadascun d’aquests dos sectors.

De les tres proves de la gimcana, cada sector en va guanyar una, per això cada sector ha sumat un punt per aquesta categoria.

Passem a la decoració! Per millor decoració de balcons i façanes la gent pagesa es va endur 3 punts, la gent mestre d’aixa 2 punts i la gent pescadora contrabandista 1 punt. Cal comentar també que es va donar una menció especial a la decoració del Casal de Curació que ja va endur-se el primer premi en l’edició passada. És per això que aquest any hem fet un Gran Berenar allà i els hi hem fet entrega de la rajola commemorativa.

El carrer que ha quedat en primera posició i tercera han estat aixa (5 + 1 punts), mentre en segona posició tenim un carrer pescador contrabandista (1 punt). En quant a sectors més ben engalanats tenim: 5 punts pels Mestres d’aixa, 3 punts pels Pescadors Contrabandistes i 1 punt pels pagesos.

Agraïm i felicitem a tota la gent implicada i motivada a la Rierada, ens omple de motivació veure la implicació veïnal aquests dies i com Vilassar de Mar s’organitza per crear les seves pròpies festes.

Publicacions a Instagram dels tres sectors:

#GentPescadoraVdM18

#GentAixaVdM18

#GentPagesaVdM18

#LaRieradaVdM18