Edició 2017

Benvolguts i benvolgudes Vilassarenques, tot seguit l’organització de La Rierada desglossarem els resultats que van fer possible que el sector Mestre d’Aixa fos el guanyador de la Rierada 2017.

Aquest any ha servit per consolidar la temàtica que fa 3 anys vam proposar al poble, i que amb tanta força se l’ha fet seva. Per tant seguim valorant la decoració dels balcons i carrers, i la globalitat de cada sector. Recordem que un jurat popular format per 3 membres de cada sector, divendres 23 de Juny a les 17h de la tarda es van passejar per tots els carrers i balcons inscrits per valorar-los i decidir el veredicte final. Tu també pots formar part del jurat 2018!

Aquest any hem creat dues noves activitats que volíem que tinguessin un pes especial a la puntuació final; El NavegaComPuguis i la Gran Gimcana realitzades el cap de setmana previ a la Festa Major.

Cada ítem tenia el seu percentatge tal i com mostra la taula següent i cada sector s’enduia 3, 2 o 1 punt en funció de la posició que havia aconseguit. Així doncs el resultat final quedava molt clar i amb poca diferència però suficient, el sector de la gent Mestra d’Aixa es va endur aquesta merescuda victòria.

Agraïm i felicitem a tota la gent implicada i motivada a la Rierada, ens omple de motivació veure la implicació veïnal aquests dies i com Vilassar de Mar s’organitza per crear les seves pròpies festes.

Resultats Rierada 2017

Publicacions a Instagram dels tres sectors:

#GentPescadoraVdM17

#GentPagesaVdM17

#GentAixaVdM17

#LaRieradaVdM17

Entrevista La Rierada 2017:

Navegacompuguis 2017: