Edició 2015

Comunicat Sector Guanyador 2015:

Vilassarenques i Vilassarencs, després d’aquests dies plens de festa ha arribat el moment de fer-ne la valoració!

Per començar hem de felicitar-nos a totes i tots per la gran rebuda a la nova proposta de Festa Major, tant Pagesos com Mestres d’Aixa i Pescadors us heu fet veure, i molt!!

Els Pescadors Contrabandistes heu aconseguit mobilitzar a tot el veïnat, fent difusió i organitzant-vos per guarnir els vostres carrers. El resultat final ha estat espectacular! La qualitat de les vostres garlandes i decoracions és altíssima i no heu deixat cap racó sense un detall. Ens traiem el barret! També per la cançó que no ha parat de sonar als nostres caps.  A més, l’Instragram no ha deixat de treure fum amb totes les vostres publicacions, aconseguint-ne més de set-centes.

Els Mestres d’Aixa heu demostrat des del primer moment les ganes d’aconseguir fer vostre el sector que se us va assignar. Us heu deixat la pell en actes tan esbojarrats com la penjada de la tela al Castillejos, la il·luminació de color taronja del casc antic, la divertida i ben trobada idea de l’avió a les matinades, o la nedada fins la boia per intentar conquerir la costa vilassarenca. Heu defensat amb orgull i molt sentiment el vostre color!

La Gent Pagesa heu estat els més fidels a l’ofici que representàveu. Us heu esforçat fins al punt de treure un tractor en un dels nostres actes, deixant a la resta ben bocabadats. Un fort aplaudiment! També us heu encarregat d’abastir de carbassons i remolatxes a tota la població perquè no passés pas gana, molt considerats! Gràcies.  I per descomptat, ens veiem obligats a mencionar  el fantàstic tòtem en forma d’espantaocells que ha passat per les mans de persones dels tres sectors.

A més, tots tres sectors heu mogut cel i terra per aconseguir el suport de grups de música i de teatre, entre d’altres, fent així que la Rierada s’expandeixi més enllà de les fronteres de la nostra vila. Sou uns cracks!!!

Tot i que després de l’espectacular acollida de La Rierada ens agradaria dir que podeu guanyar els tres sectors, perquè així us veiem a tots, com a guanyadors, cenyint-nos al sistema de puntuació que vàrem plantejar a l’inici de la Festa Major, hem de dir que aquest any el sector vencedor sou els Pescadors Contrabandistes!!! L’enhorabona! Així doncs, el color del vostre sector guarnirà la façana de l’Ajuntament la propera Festa Major.

Dir-vos que ja estem començant a dissenyar un nou sistema de puntuacions cara l’any vinent que contempli moltes més coses ja que la vostra originalitat ha superat totes les expectatives. I encara que ho haguem de fer a contracor, ens veiem obligats a recordar-vos que s’hauria de posar una mica d’ordre al poble traient totes aquelles decoracions que tant us heu treballat.

Per últim, volem comunicar-vos que properament es realitzarà una assemblea oberta a tot el poble per tal de debatre noves propostes per a la Festa Major de l’any vinent. La data us la farem arribar via xarxes socials i web.

Estem immensament orgullosos que La Rierada hagi tingut tant d’èxit; és una proposta que ha sorgit de la suma d’esforços de diversos col·lectius del poble i a hores d’ara ja és de totes i tots!

 

mestresaixa_web_banner pagesos_web_banner pescadors_web_banner

 

 

 

 

 

Publicacions a Instagram dels tres sectors:

#PescadorsVdM15
#MestresdAixaVdM15
#PagesosVdM15
#FestaMajorVdM15

Entrevista a Vilassar Televisió: