Edició 2016

I ja a les acaballes de la Rierada ens falta només fer pública la decisió de l’últim petard que s’ha vist avui al cel.
Abans però, des de la organització ens agradaria donar les gràcies a tot el poble, a tota la gent que ha fet possible que un any més la Rierada agafi força, que la Rierada serveixi com a punt d’unió entre veïnes, que la Rierada anheli la idea de fer de Vilassar de Mar un poble més cohesionat en espais de gresca i xerinola.
Els tres sectors han demostrat una implicació entusiasta, on la rivalitat sana ha sigut un plat calent durant tota la festa però mai ningú ha oblidat que la Rierada sobretot, serveix per engalanar el poble i els seus habitants.
La gent Pagesa ha demostrat ser un sector on la motivació col·lectiva els ha fet més fortes que l’any passat. El sector Aixa un any més ha demostrat que la continuïtat en la seva motivació és el motor que els fa rodar, la seva visibilitat en el poble ha tornat a ser molt notòria. La part del poble Pescadora Contrabandista s’han reafirmat en la seva destresa en les decoracions dels seus carrers i balcons, guanyant amb claredat la majoria del concurs, on alguna gent pagesa els hi ha intentat fer ombra amb molt orgull.

Així doncs la decisió del jurat popular junt amb la organització no ha sigut pas gens fàcil.
El sector guanyador d’enguany i per tant el premiat en decorar l’ajuntament l’any vinent és:

EL SECTOR PAGÉS

Enhorabona a tots i totes! Us esprem l’any vinent per fer de La Rierada una gran festa!

 

guanyadors_2016

Publicacions a Instagram dels tres sectors:

#PescadorsVdM16

#MestresAixaVdM16

#PagesosVdM16

#FestaMajorVdM16